Souvasgryta (1 portion)

Ingredienser

1 hg souvas
2 dl morötter
1,5 hg färska kantareller
1,5 msk getmesekrydda
1 dl grädde

Gör så här

Skala och skiva moroten ganska tunt. Använd helst järngryta, som hettas upp. Lägg i en klick margarin och bryn souvasen. Rör då och då, låt locket ligga på däremellan. Lägg i morotsskivorna och fortsätt bryna 2-3 min. Därefter läggs kantarellerna i och på med locket i ytterligare några minuter. Strö i getmesekryddan, häll på grädden och låt allt koka ihop.

2 svar

  1. najlepszy sklep skriver:

    Wow, superb blog layout! How long have you been blogging for?
    you make running a blog glance easy. The total look of your website is great,
    let alone the content material! You can see similar here najlepszy sklep

  2. dobry sklep skriver:

    You ought to take part in a contest for one of
    the greatest sites on the net. I will highly recommend this web site!

    I saw similar here: Sklep internetowy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *