- av Mathias Johansson
- i Getmesekrydda, Recept
- den april 4, 2022
2
Ingredienser
1 hg souvas
2 dl morötter
1,5 hg färska kantareller
1,5 msk getmesekrydda
1 dl grädde
Gör så här
Skala och skiva moroten ganska tunt. Använd helst järngryta, som hettas upp. Lägg i en klick margarin och bryn souvasen. Rör då och då, låt locket ligga på däremellan. Lägg i morotsskivorna och fortsätt bryna 2-3 min. Därefter läggs kantarellerna i och på med locket i ytterligare några minuter. Strö i getmesekryddan, häll på grädden och låt allt koka ihop.
2 svar
Wow, superb blog layout! How long have you been blogging for?
you make running a blog glance easy. The total look of your website is great,
let alone the content material! You can see similar here najlepszy sklep
You ought to take part in a contest for one of
the greatest sites on the net. I will highly recommend this web site!
I saw similar here: Sklep internetowy