- av Mathias Johansson
- i Getmesekrydda, Recept
- den april 4, 2022
2
Ingredienser:
2 msk smör
2 msk vetemjöl
1/2 liter kalvbuljong
50 g getmesekrydda
1,5 dl grädde
3 msk rårörda lingon
vitpeppar
lite kajennpeppar ev. salt
Gör så här
Smält smöret i en kastrull och rör i mjölet. Slå på kalvbuljongen och strö ner getmesekryddan. Låt sjuda upp så såsen reder sig. Rör då och då. Häll i grädden och lingon. Låt koka ihop till ”gräddsåskonsistens” . Såsen ska fastna ordentligt på potatis och kött, men ändå inte vara stabbig.
2 svar
Wow, awesome weblog structure! How long have you been blogging for?
you make running a blog glance easy. The entire look of your website is magnificent, let alone the content material!
You can see similar here ecommerce
I seriously love your blog.. Excellent colors & theme.
Did you create this web site yourself? Please reply back as I’m wanting
to create my own blog and would love to know where you got this
from or exactly what the theme is called. Many
thanks! I saw similar here: Sklep