Getmese är nedkokt vassle där mjölksocker och äggvita bildar den färdiga mesen. Vattenhalten avgör om det blir bredbart eller en fast mese. Det allra nyttigaste pålägget på bröd, användbart i matlagning där man vill ha lite speciell sötma, t.ex. i olika såser, gärna till vilt, lever och fläskkött men även till bakning och godis tillverkning. Mese äts ofta tillsammans med Vit caprin på tunnbröd.
Fett: ca 3%. Vikt: block ca 1,5kg. Burk: 200g.
4 svar
Wow, incredible blog format! How lengthy have you ever been blogging for?
you make blogging glance easy. The full glance of your site is magnificent, as
well as the content! You can see similar here e-commerce
Wow, wonderful weblog layout! How lengthy have you been running a blog for?
you make blogging glance easy. The total look
of your site is wonderful, let alone the content material!
You can see similar here sklep online
Wow, incredible weblog layout! How long have you
been blogging for? you make blogging look easy.
The full glance of your website is excellent, let alone
the content material! You can see similar here sklep internetowy
What a information of un-ambiguity and preserveness of valuable experience concerning unexpected emotions.
I saw similar here: Sklep internetowy